Bel mij op 0412-61 77 33 of klik hier en ik bel u terug!
Haardtotaalmarkt > Servicedesk
Betalen

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij?
Neem dan Contact met ons op.

Betalen

Op Haardtotaalmarkt.nl kunt u op 2 verschillende manieren betalen:

- iDEAL
- 3 dagen voor levering bijgeschreven

Hieronder volgt een korte uitleg over wat de diverse methoden inhouden:

iDEAL
Als u kiest voor betalen via iDEAL maakt u direct bij het afronden van uw bestelling via internetbankieren het bedrag aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van uw eigen bank. iDEAL is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. Op iDEAL.nl vindt u de vele voordelen van deze betaalmethode.

3 dagen voor levering bijgeschreven
Bij deze methode ontvangt u van ons per email de factuur. U zorgt ervoor dat het factuurbedrag 3 dagen voor levering op onze bankrekening is bij geschreven. Let op: pas op het moment dat wij de betaling ontvangen hebben maken wij met u de leverafspraak.

Maatwerk-haarden/Aanbetaling
Wanneer maatwerk-haarden worden besteld, zullen wij u ten alle tijden vragen om een aanbetaling. De aanbetaling is 50% van het factuurbedrag. De overige 50% van het factuurbedrag kan op 3 manieren worden voldaan, te weten: Rembours (contant), Rembours (PIN) en 3 dagen voor levering.

Betalen vanuit het buitenland

Voor betalingen vanuit het buitenland geldt een afwijkende manier van betalen. U ontvangt de factuur en door middel van een internationale bancaire overschrijving voldoet u 7 dagen voor levering de betaling. Om deze bankoverschrijving te kunnen verrichten heeft u de IBAN en BIC code van ons nodig.

Haardtotaalmarkt.nl BV 
Rekeningnummer: 11.63.74.268 Rabobank Bernheze 
IBAN nummer: NL80RABO0116374268
BIC nummer: RABONL2U

Indien u vragen heeft over betalingen vanuit het buitenland, neem dan contact op met de afdeling verkoop, bereikbaar per mail via info@haardtotaalmarkt.nl of telefoonnummer 0031-412-617733.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u z.s.m. terug!

Naam:
*
Telefoon:
*
Opmerkingen:
Verzenden

Helaas konden wij uw terugbelverzoek wegens technische redenen niet versturen.

Uw terugbelverzoek is verstuurd

Zoeksuggesties
Meer zoekresultaten
LinkButton