Bel mij op 0412-61 77 33 of klik hier en ik bel u terug!
Haardtotaalmarkt > Servicedesk
Afleveren van uw bestelling

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij?
Neem dan Contact met ons op.

Afleveren

Haardtotaalmarkt.nl zorgt ervoor dat de producten aan huis (of afleveradres) bezorgd worden. In dat geval maakt u met de afdeling orderverwerking een afspraak voor levering op een door u bepaalde werkdag. Op deze dag zal er de hele dag iemand beschikbaar moeten zijn om de artikelen in ontvangst te nemen.

De aflevertijden waar u rekening mee moet houden zijn van 08.00 uur tot en met 17.00 uur. Dagdelen afspreken behoort niet tot de mogelijkheden. Ook het afspreken van een tijdstip behoort niet tot de mogelijkheden. Wel is het mogelijk om u een 1/2 uur voor levering te laten bellen door de chauffeur. Door deze dienst hoeft u niet de gehele dag thuis te wachten op de levering. De chauffeur zal u dus ca. 30 minuten voor aankomst telefonisch doorgeven wanneer hij verwacht bij u te zijn.

Levertijden

Omdat veel van de producten op Haardtotaalmarkt.nl speciaal voor u gemaakt worden kunnen de levertijden verschillen van X tot X weken.

Haardtotaalmarkt.nl doet er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. Het kan voorkomen dat er geheel buiten onze invloed of macht om vertragingen optreden bij de fabrikanten en/of leveranciers. Vandaar dat we de aangegeven levertijden nooit 100% kunnen garanderen. Wij willen u derhalve adviseren om niet langer te wachten met het plaatsen van uw bestelling als voor u strikt noodzakelijk is.

Wijze van aflevering

Wij spreken met u een gewenste leverdag af, in principe is het de bedoeling dat er iemand de gehele dag op dat adres aanwezig dient te zijn. Het is wel mogelijk om u een 1/2 uur voor levering te laten bellen door de chauffeur. Door deze dienst hoeft u niet de gehele dag thuis te wachten op de levering. De chauffeur zal u dus ca. 30 minuten voor aankomst telefonisch doorgeven wanneer hij verwacht bij u te zijn.

De transporteur van Haardtotaalmarkt.nl is gewend om haarden te transporteren, schade is dus uitgesloten. De haarden zullen door de transporteur worden geleverd tot aan de voordeur op de begane grond. De chauffeur is niet gemachtigd om de haard op een 1e verdieping of hoger te leveren. Voor het verticale transport zult u zelf iets moeten regelen.

Eventueel verpakkingsmateriaal, bijvoorbeeld statiegeldpallets worden nadat ze leeg zijn na een telefoontje weer opgehaald. Hierna zal het door u betaalde statiegeld geretourneerd worden.

Verzendkosten

Binnen Nederland:
Normaal gesproken is de levering bij Haardtotaalmarkt.nl een gratis service. In sommige gevallen zijn we toch genoodzaakt om voor de levering extra kosten in rekening te brengen:

- voor bestellingen boven € 250,- worden geen kosten berekend
- voor bestellingen onder € 250,- bedragen deze € 10,-.

Buiten Nederland:
Levering in België is ook mogelijk:
- voor leveringen aan huis bedragen deze € EURO
- voor pakketzendingen bedragen deze € EURO

Algemeen:
Indien de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag en het aangegeven dagdeel op het overeengekomen afleveradres, of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden herleveringskosten berekend van minimaal € 20,00.

Afhalen van uw bestelling

Haardtotaalmarkt.nl levert de bestelling graag aan huis. Nadeel hiervan is dat er gedurende de leverdag continu iemand op het afleveradres aanwezig moet zijn. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat u liever zelf het moment van levering bepaalt, bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling in ons magazijn af te halen. Voordeel hiervan is dat u zelf het tijdstip bepaalt. Neem in dit geval contact op met de afdeling orderverwerking om een datum van afhalen af te spreken.

De afhaallocatie is:
Haardtotaalmarkt.nl
Het Runneke 10
5388 PZ Nistelrode

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u z.s.m. terug!

Naam:
*
Telefoon:
*
Opmerkingen:
Verzenden

Helaas konden wij uw terugbelverzoek wegens technische redenen niet versturen.

Uw terugbelverzoek is verstuurd

Zoeksuggesties
Meer zoekresultaten
LinkButton