Bel mij op 0412-61 77 33 of klik hier en ik bel u terug!
Haardtotaalmarkt > Houthaard > Jøtul F 483

Jøtul F 483

 
Meer informatie

Technische specificatiesKleurzwartMaximaal vermogen (in kW)10Zichtmaat700 x 450 mmInbouwmaat1180 x 466 x 460 mmRendement75%Rookkanaal-aansluitingØ150 mmBranderdecoratie/Benod...HoutBinnenafwerkingGietijzer / SkamolMeer specificaties

Rookkanaal berekenen Klik hier
Rookkanaal berekenen

Voor de berekening van uw rookkanaal neemt u contact met ons op, bel 0412 617 733 of laat hier uw telefoonnummer achter zodat een van onze specialisten u terug kan bellen.

Haard:
 
Jøtul F 483
Naam:
*
Telefoon:
*
E-mail:
 
Opmerkingen:
Verzenden

Helaas konden wij uw aanvraag wegens technische redenen niet versturen.

Uw aanvraag is verstuurd

Offerte aanvragen Vraag nu aan
Offerte aanvragen

Jøtul F 483
Naam:
*
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
*
Incl. installatie?
*
Aanleg gasleiding
Afvoer kanaal
*
Incl. afbouw?
*
E-mail:
*
Opmerkingen:
Indien u reeds een offerte heeft kunt u deze meesturen! (max. 2 Mb)
Uw offerte:

Het door u gekozen bestand is helaas te groot voor ons om te accepteren
Tijdens het uploaden van uw bestand is er iets niet goed gegaan.
Het bestand is geladen en klaar om mee te sturen met uw aanvraag.
Ander bestand kiezen
Offerte aanvragen
Totaalprijs : € 2.590,00
Vraag offerte aan
 
Technische specificaties
Terug naar boven
Merk
Jøtul
Kleur
Zwart
Maximaal vermogen (in kW)
10
Zichtmaat
700 x 450 mm
Inbouwmaat
1180 x 466 x 460 mm
Rendement
75%
Rookkanaal-aansluiting
Ø150 mm
Branderdecoratie/Benodigde brandstof
Hout
Binnenafwerking
Gietijzer / Skamol
Model
Front
Opstelling
Vrijstaand
Geschikt voor
Hout
Schoorsteenaansluiting
Boven en achter
 
Product informatie
Terug naar boven

Jøtul F 483

De favoriet van interieurontwerpers

De Jøtul F 160-serie telt zes hoofvarianten met of zonder zijruiten en verschillende voetstukken. De modellen in deze serie kunnen deels worden uitgevoerd in speksteen, voor een decoratief effect en landerige warmte. In de spekstenen panelen wordt hitte van de brandende kachel opgeslagen. Deze kachel is geschikt voor moderne huizen en gebruik op laag vermogen. Vanaf 3 kW brandt de kachel optimaal.

Timeless Norwegian craft

De gietijzeren kachels en inbouwhaarden van Jøtul worden met de hand gemaakt in Noorwegen. Het erfgoed van Jøtul is gebaseerd op een 160 jaar lange traditie en combineert prachtig handwerk met de kunst om je te wapenen tegen de kou. Aan die geschiedenis danken ze hun huidige positie als marktleider. Klanten die het 10allerbeste willen kiezen wereldwijd voor Jøtul.

De langste garantie op de markt

Voor de klanten van Jøtul is alleen het allerbeste goed genoeg. Daarom maakt Jøtul de producten met de hand in Noorwegen van de allerbeste materialen. Ze zijn zo duurzaam dat Jøtul een garantie van tien jaar kan geven – de langste garantie op de markt.

Gietijzer: al generaties lang het perfecte materiaal

Vol overtuiging kiest Jøtul ervoor om hun producten van gietijzer te maken. Het is een materiaal van buitengewoon hoge kwaliteit en ontzettend duurzaam. Daarom vervormen houkachels van Jøtul niet, blijven deurtjes perfect passen en werken de scharnieren en grendels ook na intensief gebruik nog net zo soepel. En met een uitgebreid assortiment vervangende onderdelen wordt de levensduur van uw Jøtul-product nog langer.

Pure Noorse warmte

Overal ter wereld staat Noorwegen bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid en het milieu. Ze hebben de strengste emissie-eisen ter wereld. Jøtul heeft het brandstof verbruik van haar producten dan ook volledig geoptimaliseerd, zodat grondstoffen zo goed mogelijk worden benut. Goed nieuws voor uw portemonnee én het milieu.

Tijdloos en bekroond ontwerp

Jøtul-producten zijn functioneel en modern ontworpen. Hoe innovatief ze ook zijn, ze trotseren altijd de tand des tijds en overstijgen voorbijgaande trends. Bij Jøtul zijn ze ervan overtuigd dat vorm in dienst moet staan van functie. Goed ontwerp gaat verder dan uiterlijk alleen. Dat ze niet de enigen met die overtuiging zijn, blijkt wel uit de designprijzen waarmee meerdere Jøtul modellen zijn onderscheiden.

Schoon stoken met CO2-neutrale producten

Een Jøtul-product behoort tot de schoonste op de markt, dus u kunt met een gerust hart genieten van het vuur. Hout is een vernieuwbare energiebron en de verbranding in een schoon brandende kachel is zo efficiënt dat u niet bijdraagt aan het broeikaseffect. Dat komt doordat de hoeveelheid CO2 die ontstaat tijdens de verbranding niet groter is dan de hoeveelheid die geabsorbeerd wordt als er een nieuwe boom voor in de plaats groeit. Daarnaast maakt een schoonbrandende kachel maximaal gebruik van de energie in het hout en stoot hij een minimaal hoeveelheid deeltjes uit. Jøtul produceert met een focus op zowel ons directe leefmilieu als de aarde in zijn geheel. Er worden gegarandeerd geen giftige zwaar metalen voor de oppervlaktebehandeling. Bovendien moet de uitstoot van de Jøtul productie aan strenge voorwaarden voldoen.

Puur genieten van de haard

U kunt met een schoon geweten voor uw Jøtul-product kruipen. Het doel van Jøtul is om continu wereldwijd voorop te lopen als het gaat om milieuvriendelijke kachels. Voor Jøtul is een schone verbranding vanzelfsprekend.

Het voordeel van milieubewust handelen

De schoon brandende haarden van Jøtul verbruikt significant minder hout dan ‘oude’, niet schoon brandende haarden, terwijl ze dezelfde warmte produceren. Bij correct gebruik betekent dat dat u wel 50% aan hout kunt bespaart. Het brandende hout zorgt voor maximale warmte zonder het milieu te belasten. Omdat u minder hout nodig hebt, is het ook nog eens voordeliger.

Wat verstaan we onder schone verbranding

Schone verbranding houdt in dat de kachel beschikt over een duaal verbrandingssysteem, waarbij het hout optimaal wordt gebruikt en vervuiling tot een minimum wordt beperkt. Dat leidt tot een minimale rookuitstoot, omdat de kachel de energie gebruikt om warmte te genereren in plaats van rook.

Gietijzer recyclen

Jøtul hecht veel waarde aan onderzoek naar ontwikkeling van een zo schoon mogelijke warmteproductie. Haarden van Jøtul worden gemaakt bij een van de schoonste en modernste gieterijen te wereld. De grondstoffen zijn afkomstig van gebruikt ijzer en dat opnieuw gesmolten en gegoten wordt. Gietijzer kan tegen extrme temperaturen, houdt warmte goed vast en geeft het gelijkmatig weer af.

Installatie en onderhoud

Achter ieder Jøtul product schuilt techniek. Daarom wordt er uitsluitend geleverd via een netwerk van deskundige Jøtul dealers. Specialisten die alles weten over het inbouwen, plaatsen en installeren van haarden en kachels, over rendement en luchthuishouding, veiligheid en verbrandingsprocessen, zuurstoftoevoer en rookgasafvoer. Zij staan garant voor gericht en persoonlijk advies en voor een correcte, verantwoorde en veilige installatie.

Welkom in onze showroom

In onze sfeervolle showroom te Nistelrode staat een selectie van Jøtul meest recente haarden en kachels ruimtelijk uitgestald en komen al brandend optimaal tot hun recht. Laat u inspireren en kom een kijkje nemen. U bent van harte welkom! Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u van te voren een afspraak te maken. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op telefoonnummer : 0412 617 733

Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de haard of kachel van uw interesse, indien mogelijk, brandt en een van onze deskundige medewerkers paraat staat om u van informatie te voorzien en uw vragen te beantwoorden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

Toevoegen aan uw winkelmandje
1 x

Jøtul F 483

€ 2.590,00
Extra Accessoires
Verder winkelen
Bestelling afronden
Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u z.s.m. terug!

Naam:
*
Telefoon:
*
Opmerkingen:
Verzenden

Helaas konden wij uw terugbelverzoek wegens technische redenen niet versturen.

Uw terugbelverzoek is verstuurd

Zoeksuggesties
Meer zoekresultaten
LinkButton