Bel mij op 0412-61 77 33 of klik hier en ik bel u terug!
Haardtotaalmarkt > Gashaard > Bellfires Unica-2 70

Bellfires Unica-2 70

Unica-2 70 Vierkante gashaard • moderne inzet gashaard, • bestaande situatie moderniseren, • uniek gloei effect onder brander, • instelbare sfeerverlichting, • extra dimensie door keramische wand, • krachtige ventilator mogelijk, • beperkte inbouwdiepte 
Meer informatie

Technische specificatiesKleurAntracietMaximaal vermogen (in kW)7 kWZichtmaat600 x 460 mm (BxH)Inbouwmaat640 x 550 x 350 mm (BxHxD)Rendement80%Rookkanaal-aansluitingØ 100 mmBranderdecoratie/Benod...Houtset, wit marmersplit of grij...BinnenafwerkingVlak staal of zwart keramisch sp...Meer specificaties

Downloads
Maattekening
Handleiding
Brochure
Opties

Rookkanaal berekenen Klik hier
Rookkanaal berekenen

Voor de berekening van uw rookkanaal neemt u contact met ons op, bel 0412 617 733 of laat hier uw telefoonnummer achter zodat een van onze specialisten u terug kan bellen.

Haard:
 
Bellfires Unica-2 70
Naam:
*
Telefoon:
*
E-mail:
 
Opmerkingen:
Verzenden

Helaas konden wij uw aanvraag wegens technische redenen niet versturen.

Uw aanvraag is verstuurd

Offerte aanvragen Vraag nu aan
Offerte aanvragen

Bellfires Unica-2 70
Naam:
*
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
*
Incl. installatie?
*
Aanleg gasleiding
Afvoer kanaal
*
Incl. afbouw?
*
E-mail:
*
Opmerkingen:
Indien u reeds een offerte heeft kunt u deze meesturen! (max. 2 Mb)
Uw offerte:

Het door u gekozen bestand is helaas te groot voor ons om te accepteren
Tijdens het uploaden van uw bestand is er iets niet goed gegaan.
Het bestand is geladen en klaar om mee te sturen met uw aanvraag.
Ander bestand kiezen
Offerte aanvragen
Stel zelf uw haard samen!
Personaliseer deze haard!
1Inbouwoptie
Maak uw keuze
kies
2Kader
Maak uw keuze
kies
3Binnenwerk
Maak uw keuze
kies
4Vulling
Maak uw keuze
kies
Adviesprijs : € 2.450,00
Opties : -
Totaalprijs : € 2.450,00
Vraag offerte aan
 
Technische specificaties
Terug naar boven
Merk
Bellfires
Kleur
Antraciet
Maximaal vermogen (in kW)
7 kW
Zichtmaat
600 x 460 mm (BxH)
Inbouwmaat
640 x 550 x 350 mm (BxHxD)
Rendement
80%
Rookkanaal-aansluiting
Ø 100 mm
Branderdecoratie/Benodigde brandstof
Houtset, wit marmersplit of grijze kiezels
Binnenafwerking
Vlak staal of zwart keramisch spiegel
Model
Front
Omlijsting
Kader
Opstelling
Inzet
Geschikt voor
Aardgas / Propaan
Uitvoering
Open
Schoorsteenaansluiting
Boven
Bediening
Afstandsbediend
Ontsteking
Elektronisch
Thermostaat
Ja
Timer
Ja
 
Product informatie
Terug naar boven

Bellfires Unica-2 70


Moderne inzet-gashaard

De nieuwe Unica-2 70 is het eerste model uit de nieuwe unica-lijn, met in totaal vier nieuwe toestellen. Deze inzet-gashaarden zijn speciaal ontwikkeld om bestaande haardsituaties snel en eenvoudig te moderniseren. Noviteit is de geïntegreerde sfeerverlichting voor een extra gloei-effect.

Door de geringe inbouwdiepte van slechts 35 cm past de Unica-2 gashaard in nagenoeg elke situatie. Naar keuze kan deze gashaard uitgevoerd worden met een zwart keramische achterwand, wat zorgt voor een intensere look.

Lucht op vuur

Revolutionair is de onder het branderbed geïntegreerde sfeerverlichting voor een extra gloei-effect (optioneel). De op afstand te bedienen lichtsterkte is naar eigen wens te regelen en geeft extra demensie aan de vuurbeleving.

Krachtige ventilator

Naar wens kan de Unica-2 uitgevoerd worden met een krachtige ventilator, om de convectiewarmte sneller door de kamer te verspreiden. Zowel de stand van de ventilator als de sfeerverlichting als uiteraard het vlammenspel zijn simpel te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening.

Open verbrandingssysteem

Wat word er bedoeld met een open verbrandingssysteem?

Gasgestookte haarden met een openverbrandingssysteem betrekken de zuurstof uit de ruimte waarin het toestel zich bevindt. Zij staan dus in “open” verbranding met de lucht in de opstellingsruimte. De rookgassen worden via een apart rookkanaal afgevoerd.

De gasinzethaarden van Bellfires (Unica-2 lijn) functioneren op basis van open verbrandingssysteem. Hoewel het woord “open” anders suggereert, zijn al deze modellen voorzien van een glasplaat aan de voorzijde en hebben ze een hoog rendement.

Een voordeel van de Bellfires haarden met een open verbrandingssysteem is het feit dat de diameter van de rookgasafvoer slecht 10cm is en dat zij zonder noemenswaardige verbouwingswerkzaamheden toe te passen zijn in bestaande situaties.

De organisatie achter Bellfires, betrouwbaar en bevlogen

Vindt u kwaliteit belangrijk? Hecht u waarde aan duurzaamheid? Voelt u zich thuis bij een firma met een vriendelijk gezicht? Dan bent u bij Bellfires aan het goede adres. Al sinds 1928 loopt deze Nederlandse haardenfabrikant voorop als het gaat om innovatie en design. Bellfires is nog altijd een familiebedrijf en weet als geen ander traditionele waarde te combineren met moderne technieken. Kwaliteitief hoogwaardige haarden produceren waar u als klant honderd procent tevreden mee bent, dat is het streven. Maar Bellfires vindt dat zijn verantwoordelijkheid verder gaat: ook de zorg voor mensen en milieu is een speerpunt. Alle haarden worden geproduceerd in de Benelux, wat zorgt voor welkome werkgelegenheid. Door activiteiten uit te besteden aan lagelonenlanden gaat waardevolle kennis verloren en wordt snel inspelen op de veranderingen in de markt onmogelijk. Bellfires houdt het vakmanschap dan ook graag in eigen huis. Daar doet u als consument uw voordeel mee: altijd een moderne haard voorzien van de meest innovatieve technieken. Toch zijn de haarden van Bellfires heel betaalbaar. Het geheim van dit succes schuilt in de nieuwe manier van produceren. Met een hypermoderne, milieuvriendelijke spuiterij en korte lijnen binnen het bedrijf, weet Bellfires een ongeëvenaarde efficiëntie te bereiken. Elke kachel gaat op naam van de klant door de fabriek. Een haard is niet langer een anoniem stuk staal maar een persoonlijk interieurproduct, met liefde en de grootst mogelijke zorg behandeld door de vakmensen van Bellfires.

100% Benelux. Het is iets om trots op te zijn. Voor u als klant heeft dit nog een belangrijk voordeel. Omdat Bellfires snel kan schakelen, kunt u rekenen op een bijzonder goede afterservice en vakkundige hulp bij het onderhoud van uw haard.

Bellfires Materiaalkeuze

Elke Bellfires gashaard is voorzien van een verbrandingskamer van dikwandig hittebestendig staal, wat speciaal is geselecteerd naar de normen van Bellfires. Daarnaast krijgt elke Bellfires een unieke oppervlaktebehandeling, waarvoor ze in eigenfabriek een bijzonder installatie gebouwd hebben, die onder gecontroleerde condities de hittebestendige lak aanbrengt. Ook voor de gasbranders wordt uitsluitend gebruikgemaakt van de allerbeste materialen, die naar Bellfires normen worden gespecificeerd, zoals duurzaam zgn. 316 roestvrijstaal en keramische materialen voor perfecte isolatie-eigenschappen. Het tastbaar resultaat van bovengenoemde eigenschappen, is dat elke Bellfires haard dan ook letterlijk wat zwaarder weegt dan een vergelijkbaar model van een ander merk.

Service en garantie

Met een Bellfires bent u verzekerd van absolute topkwaliteit en van de beste service. Een eventuele storing of defect word zo snel mogelijk verholpen via ons, die daarbij eventueel een beroep kan doen op het gespecialiseerde Bellfiresserviceteam.

De Bellfires haarden en kachels ondergaan een groot aantal controles voordat deze de fabriek in Bladel verlaten. Hierdoor voldoen alle haarden en kachels aan de hoogste kwaliteitseisen die Bellfires aan haar producten stelt. Daarom geeft Bellfires 10 jaar garantie op de romp van het toestel en op onderdelen van het toestel een jaar. Verbruiksonderdelen als glas(koord) en (vermiculiet)binnenwerk hebben garantie tot na de eerste stook.

Indien een toestel uit het assortiment gaat, zorgt Bellfires dat onderdelen die voor het goed functioneren van het toestel noodzakelijk zijn minimaal 10 jaar, na stopzetten van de productie, leverbaar blijven, dan wel vervangend artikel beschikbaar heeft.

Installatie en Onderhoud

Achter ieder Bellfires product schuilt techniek. Daarom wordt er uitsluitend geleverd via een netwerk van deskundige Bellfires dealers. Specialisten die alles weten over het inbouwen, plaatsen en installeren van haarden en kachels, over rendement en luchthuishouding, veiligheid en verbrandingsprocessen, zuurstoftoevoer en rookgasafvoer. Wij staan garant voor gericht en persoonlijk advies en voor een correcte, verantwoorde en veilige installatie.

Jaarlijks onderhoud aan de installatie is van wezenlijk belang om blijvend te genieten van uw Bellfires en dit wordt dan ook dringend geadviseerd. U kunt hiervoor afspraken maken met Sparks Sfeerhaardenservice te Nistelrode.

Welkom in onze showroom

In onze sfeervolle showroom te Nistelrode staat een selectie van Bellfires meest recente haarden en kachels ruimtelijk uitgestald en komen al brandend optimaal tot hun recht. Laat u inspireren en kom een kijkje nemen. U bent van harte welkom! Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u van te voren een afspraak te maken. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op telefoonnummer : 0412 617 733

Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de haard of kachel van uw intresse, indien mogelijk, brandt en een van onze deskundige medewerkers paraat staat om u van informatie te voorzien en uw vragen te beantwoorden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

 
Videomateriaal
Terug naar boven
Toevoegen aan uw winkelmandje
1 x

Bellfires Unica-2 70

€ 2.450,00
Extra Accessoires
Verder winkelen
Bestelling afronden
Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u z.s.m. terug!

Naam:
*
Telefoon:
*
Opmerkingen:
Verzenden

Helaas konden wij uw terugbelverzoek wegens technische redenen niet versturen.

Uw terugbelverzoek is verstuurd

Zoeksuggesties
Meer zoekresultaten
LinkButton