Bel mij op 0412-61 77 33 of klik hier en ik bel u terug!
Haardtotaalmarkt > Houthaard > Dik Geurts Vision 80 EA

Dik Geurts Vision 80 EA, Inbouwhaard

Kenmerkend voor de Vision 80 is de brede vormgeving met een panoramisch vuurzicht. Daarbij is het een compacte inbouwhaard met een inbouwdiepte van slechts 33cm. De deur is voorzien van een gescreend glas. 
Meer informatie

Technische specificatiesKleurZwartMaximaal vermogen (in kW)9 kWZichtmaat800 x 450 mm (BxH)Inbouwmaat930 x 580 x 330 mm (BxHxD)Rendement85%Rookkanaal-aansluitingØ 150 mmBranderdecoratie/Benod...HoutBinnenafwerkingVermiculietMeer specificaties

Downloads
Installatiehandleiding
Handleiding
Maattekening
Brochure

Rookkanaal berekenen Klik hier
Rookkanaal berekenen

Voor de berekening van uw rookkanaal neemt u contact met ons op, bel 0412 617 733 of laat hier uw telefoonnummer achter zodat een van onze specialisten u terug kan bellen.

Haard:
 
Dik Geurts Vision 80 EA, Inbouwhaard
Naam:
*
Telefoon:
*
E-mail:
 
Opmerkingen:
Verzenden

Helaas konden wij uw aanvraag wegens technische redenen niet versturen.

Uw aanvraag is verstuurd

Offerte aanvragen Vraag nu aan
Offerte aanvragen

Dik Geurts Vision 80 EA, Inbouwhaard
Naam:
*
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
*
Incl. installatie?
*
Aanleg gasleiding
Afvoer kanaal
*
Incl. afbouw?
*
E-mail:
*
Opmerkingen:
Indien u reeds een offerte heeft kunt u deze meesturen! (max. 2 Mb)
Uw offerte:

Het door u gekozen bestand is helaas te groot voor ons om te accepteren
Tijdens het uploaden van uw bestand is er iets niet goed gegaan.
Het bestand is geladen en klaar om mee te sturen met uw aanvraag.
Ander bestand kiezen
Offerte aanvragen
Stel zelf uw haard samen!
Personaliseer deze haard!
1Inbouwoptie
Maak uw keuze
kies
Adviesprijs : € 2.265,00
Opties : -
Totaalprijs : € 2.265,00
Vraag offerte aan
 
Technische specificaties
Terug naar boven
Merk
Dik Geurts
Kleur
Zwart
Maximaal vermogen (in kW)
9 kW
Zichtmaat
800 x 450 mm (BxH)
Inbouwmaat
930 x 580 x 330 mm (BxHxD)
Rendement
85%
Rookkanaal-aansluiting
Ø 150 mm
Branderdecoratie/Benodigde brandstof
Hout
Binnenafwerking
Vermiculiet
Model
Front
Opstelling
Inbouw
Geschikt voor
Hout
Uitvoering
Open
Schoorsteenaansluiting
Boven
 
Product informatie
Terug naar boven

Dik Geurts Vision 80 EA, Inbouwhaard

Vision 80

Onlangs is de Vision 80 aan het Dik Geurts assortiment toegevoegd. De Vision 80 heeft een brede vorm met een panoramisch vuurzicht. Daarbij is het een compacte inbouwhaard met een inbouwdiepte van slechts 33 cm. Zowel de deursluiting als de luchtregeling is zeer gebruiksvriendelijk te noemen. De deur is voorzien van een gescreend glas waardoor metalen lijsten uit het zicht blijven

Passend Formaat

Het is belangrijk dat u een haard of kachel koopt die past bij de grootte van uw woonkamer. Een kleine haard of kachel zal niet genoeg warmte geven, een te groot model geeft veel te veel warmte. Er minder hout in doen is eigenlijk geen goede optie omdat de haard dan niet voldoende goed kan branden en dit gepaard gaat met een lager rendement en een hogere uitstoot. Let er vervolgens op dat u een haard of kachel aanschaft met een goed rendement en een lage uitstoot. De Dik Geurts haarden en kachels behoren ook wat dat betreft tot de absolute top.

Inzethaarden, inbouwhaarden en kachels.

Een inzethaard kan gebruikt worden om in een bestaande openhaard te plaatsen. Een echte openhaard geeft weinig warmte en verbruikt daarbij veel hout. Vandaar dat veel mensen een inzethaard plaatsen in hun bestaande openhaard. Een inbouwhaard wordt gebouwd in een nieuwe situatie. De haard wordt als eerste geplaatst en aangesloten en daarna wordt de ombouw er omheen geplaatst. Een kachel te slotte, staat vrij in de ruimte en hoeft niet te worden ingebouwd. Alle haarden en kachels van Dik Geurts leveren een hoog rendement. Er zijn veel verschillende maten en capaciteiten zodat u altijd het juiste model kunt kiezen.

Master of Convection

Dik Geurts maakt veel kachels en haarden die ook wel “convectiekachels” genoemd worden. Dat wil zeggen dat ze naast alleen stralingswarmte ook zorgen voor een warmtecirculatie in de woonkamer waardoor de warmte zich veel beter door de ruimte verspreidt. Daarom zijn alle inzet- en inbouwhaarden van Dik Geurts voorzien van een 2e mantel, de zogenaamde ‘convectiemantel’. De koude lucht wordt hierdoor heel snel opgewarmd en verdeelt zich gelijkmatiger door de woonkamer.

Creation of flames

De naam ‘Dik Geurts’ staat al sinds de oprichting van het bedrijf 1981 garant voor een exclusief design. Niet alledaagse harden voor mensen die waarde hechten aan een mooi ontwerp en aan vakmanschap. Daarnaast blinken de toestellen uit in bedieningsgemak. De laatste jaren heeft Dik Geurts veel geïnvesteerd in het verbeteren van het verbrandingsproces waardoor de haarden een uiterst schone verbranding hebben en zeer hoog rendement. Dat is goed voor ons milieu en bespaart op uw stookkosten. Stuk voor stuk bijzondere producten van een bijzonder bedrijf.

Techniek

Een Dik Geurts houtkachel is niet zomaar een kastje waarin u hout kunt verbranden. Nee, het is een goed doordacht apparaat dat ervoor zorgt dat het hout zo efficiënt en schoon mogelijk word verbrand. Hoe doen ze dat dan?

Allereerst hebben de toestellen een dichte stookbodem (dus geen rooster) waar de as kan blijven liggen. De vlakke bodem met daarop wat as zorgt voor een zeer goede isolatie. U verwijdert de as pas als deze boven de as dorpel dreigt uit te komen. Ten tweede is de verbrandingskamer van alle toestellen optimaal geïsoleerd met vermiculiet en worden de rookgassen via een vernuftig labyrint weggeleid.

Bediening

Alle Dik Geurts toestellen zijn heel eenvoudig te bedienen met slechts één hendel voor het reguleren van de verbrandingslucht. Na het opstoken van het toestel sluit u de verbrandingslucht en zorgt het toestel vanzelf voor voldoendelucht om het verbrandingsproces optimaal te laten verlopen. Dankzij deze uitgekiende luchttoevoer ontsteken de toestellen ook heel gemakkelijk. Alle Dik Geurts modellen zijn CE, Flamme Verte en volgens Din+ (zeer strenge Duits norm) gekeurd en horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Uw voordelen; een hoog rendement, lage uitstoot en een gloedvol vlambeeld verpakt in een prachtig modern design.

Accessoires

Dik Geurts biedt ook bijzondere accessoires in dezelfde stijl en kleurstelling als uw haard. Zo zijn er vloerplaten, haardstellen en houtbakken in diverse designs, afmetingen en kleuren.

CO2 Neutraal

Als u hout stookt, dan stookt u in principe CO2 Neutraal. Gedurende de groeifase van een boom neemt deze CO2 uit de atmosfeer op. Als de boom later word verzaagd of opgestookt komt deze CO2 weer vrij. Doordat opname en afgifte elkaar in evenwicht houden noemen wij dit CO2 neutraal. Het maakt dus niet uit of de boom ligt te rotten of wordt opgestookt. In beide gevallen zal de CO2 weer vrijkomen. Het is wel belangrijk dat er duurzaam gewonnen hout gebruikt wordt. Dat wil zeggen dat voor elke omgezaagde boom er een nieuwe voor terugkomt. Op die manier ontstaat er een evenwicht.

Milieu

Hout stoken kan ook milieuvervuilend zijn als bepaalde voorwaarden niet in acht worden genomen. Ten eerste is een goede haard of kachel nodig die er voor zorgt dat de verbrandingstemperatuur zo hoog mogelijk is. Dan brandt de kachel namelijk op zijn schoonst. Ten tweede is belangrijk dat er met goed en droog hout wordt gestookt. Het maakt eigenlijk niet uit van welke boom het hout komt, als het maar niet verontreinigd is (bijvoorbeeld verf-resten) en als het maar goed droog is. Nat hout zorgt voor een te lage verbrandingstemperatuur en onnodig veel rook.

Welkom in onze showroom

In onze sfeervolle showroom te Nistelrode staat een selectie van Dik Geurts meest recente haarden en kachels ruimtelijk uitgestald en komen al brandend optimaal tot hun recht. Laat u inspireren en kom een kijkje nemen. U bent van harte welkom! Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u van te voren een afspraak te maken. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op telefoonnummer : 0412 617 733

Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de haard of kachel van uw interesse, indien mogelijk, brandt en een van onze deskundige medewerkers paraat staat om u van informatie te voorzien en uw vragen te beantwoorden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

 
Videomateriaal
Terug naar boven
Toevoegen aan uw winkelmandje
1 x

Dik Geurts Vision 80 EA, Inbouwhaard

€ 1.925,00
Extra Accessoires
Verder winkelen
Bestelling afronden
Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u z.s.m. terug!

Naam:
*
Telefoon:
*
Opmerkingen:
Verzenden

Helaas konden wij uw terugbelverzoek wegens technische redenen niet versturen.

Uw terugbelverzoek is verstuurd

Zoeksuggesties
Meer zoekresultaten
LinkButton