Bel mij op 0412-61 77 33 of klik hier en ik bel u terug!
Haardtotaalmarkt > Gashaard > Bellfires Horizon Bell Medium 3

Bellfires Horizon Bell Medium 3, incl. dubbele brander NIEUW

Horizon Bell Medium 3 Horizontale gashaard • stijlvolle inbouw haard, • met dubbele brander (NIEUW), • floating frame of hidden door kader, • houtstammen, witte of grijze kiezels, • vlakke wand, lamellen of zwart spiegelend interieur, • keramische brander, • zeer realistisch vlammenspel, • gepatenteerd veiligheidsysteem 
Meer informatie

Technische specificatiesKleurAntracietMaximaal vermogen (in kW)8 kWZichtmaat1150 x 425 mm (BxH)Inbouwmaat1213 x 785 x 445 mm (BxHxD)Rendement85%Rookkanaal-aansluitingØ100/150 mm of Ø130/200 mmBranderdecoratie/Benod...Houtset, wit marmersplit of grij...BinnenafwerkingVlak staal, lamellen of zwart ke...Meer specificaties

Downloads
Opties
Brochure
Handleiding
Maattekening
Dubbele Brander info

Rookkanaal berekenen Klik hier
Rookkanaal berekenen

Voor de berekening van uw rookkanaal neemt u contact met ons op, bel 0412 617 733 of laat hier uw telefoonnummer achter zodat een van onze specialisten u terug kan bellen.

Haard:
 
Bellfires Horizon Bell Medium 3, incl. dubbele brander NIEUW
Naam:
*
Telefoon:
*
E-mail:
 
Opmerkingen:
Verzenden

Helaas konden wij uw aanvraag wegens technische redenen niet versturen.

Uw aanvraag is verstuurd

Offerte aanvragen Vraag nu aan
Offerte aanvragen

Bellfires Horizon Bell Medium 3, incl. dubbele brander NIEUW
Naam:
*
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
*
Incl. installatie?
*
Aanleg gasleiding
Afvoer kanaal
*
Incl. afbouw?
*
E-mail:
*
Opmerkingen:
Indien u reeds een offerte heeft kunt u deze meesturen! (max. 2 Mb)
Uw offerte:

Het door u gekozen bestand is helaas te groot voor ons om te accepteren
Tijdens het uploaden van uw bestand is er iets niet goed gegaan.
Het bestand is geladen en klaar om mee te sturen met uw aanvraag.
Ander bestand kiezen
Offerte aanvragen
Stel zelf uw haard samen!
Personaliseer deze haard!
1Kader
Maak uw keuze
kies
2Binnenwerk
Maak uw keuze
kies
3Vulling
Maak uw keuze
kies
4Convectie
Maak uw keuze
kies
5Brander
Maak uw keuze
kies
6Type gas
Maak uw keuze
kies
Adviesprijs : € 3.886,00
Opties : -
Totaalprijs : € 3.886,00
Vraag offerte aan
 
Extra Accessoires
Terug naar boven
Bellfires Adapter t.b.v. afstandsbediening
Adapter t.b.v. afstandsbediening
adviesprijs
onze prijs
€ 49,78
€ 49,78
Bellfires Verlengde  potenset (4 stuks)
Verlengde potenset (4 stuks)
adviesprijs
onze prijs
€ 58,00
€ 58,00
 
Technische specificaties
Terug naar boven
Merk
Bellfires
Kleur
Antraciet
Maximaal vermogen (in kW)
8 kW
Zichtmaat
1150 x 425 mm (BxH)
Inbouwmaat
1213 x 785 x 445 mm (BxHxD)
Rendement
85%
Rookkanaal-aansluiting
Ø100/150 mm of Ø130/200 mm
Branderdecoratie/Benodigde brandstof
Houtset, wit marmersplit of grijze kiezels
Binnenafwerking
Vlak staal, lamellen of zwart keramische spiegel
Model
Front
Opstelling
Inbouw
Geschikt voor
Aardgas / Propaan
Uitvoering
Gesloten
Schoorsteenaansluiting
Boven
Bediening
Afstandsbediend
Ontsteking
Elektronisch
Thermostaat
Ja
Timer
Ja
 
Product informatie
Terug naar boven

Bellfires Horizon Bell Medium 3, incl. dubbele brander NIEUW

Vuur in de breedte

Bellfires presenteert met trots dé gaslijn voor komend seizoen: de horizon bell 3. Stijlvolle horizontale gashaarden waarbij hoogstaand design en hoogwaardige techniek het beste in elkaar naar boven halen. Van XS tot en met XXL, inclusief enkele dookijkhaarden, biedt Bellfires moderne, brede gashaarden voor élke ruimte.

Keep your fire on demand

Bellfires is gemak, sfeer en comfort. Marktleider in gashaarden. De haarden worden door Bellfires ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. Sinds 1928.
De focus van Bellfires gashaarden ligt op veiligheid & design. Veilheid wordt integraal geborgd in het ontwikkelproces wat heeft geleid tot diverse patenten. De vele afwerkmogelijkheden resulteren in het kenmerkend Bellfires design; stijlvol en tot in detail afgestemd op uw woonstijl.
Bellfires haarden bieden de open haard sfeer met het gemak van een gashaard: u controleert het vuur met uw afstandsbediening. Samen met het brede assortiment maten & stijlen is Bellfires verhaal; Keep your fire on demand...

Persoonlijk design

De Nederlandse haardenspecialist Bellfires is een begrip als het gaat om moderne gashaarden. Bij deze nieuwe gasgeneratie ligt de focus meer dan ooit op design. Zowel qua frame, breedtematen als interieur zijn er tal van opties, zodat elke haard tot in detail afgestemd kan worden op ieders persoonlijke woonstijl.

Floating Frame

De Horizon Bell 3 is leverbaar met het nieuw ontwikkelde Floating Frame concept. Een innovatie gebaseerd op het optisch laten zweven van een 8 millimeter dik profiel, waarachter keramisch glas is gemonteerd. Meer dan ooit wordt hierdoor het vuur daadwerkelijk ervaren als een open haard.

Hidden Door kader

Het Hidden Door pricipe is door Bellfires speciaal ontwikkeld om moderne haarden een zo minimalistisch uiterlijk te kunnen geven. Karakteristiek zijn de zwart gescreende glasranden. Het recent geïntroduceerde Hidden Door 3 concept, krijgt nu enkele aanvullingen met zogenaamde +kaders: Hidden Door 3+ 7cm, Hidden Door 3+ 10cm, en het vernieuwden Hidden Door 3+ 10cm met stenen plateau. Dankzij deze +kaders van 7 en 10 cm kunnen de gashaarden uit de horizon bell 3 lijn heel strak en minimalistisch worden ingebouwd. De dagkanten rond de glasplaat, maken bij deze +kaders onderdeel uit van de haard zelf. Hierdoor ligt de focus meer dan oit op de beleving van het vuur en het spectaculaire vlammenspel.

Zwevend plateau

Iets speciaals zijn de gashaarden met het Hidden Door 3+ 10cm kader in combinatie met een stijlvol natuurstenen plateau. Dit plateau vormt één geheel met de haard, maar lijkt optisch te zweven. Dit zwevende effect wordt gecreëerd door een nis onder het plateau, die in dezelfde kleur is gespoten als de haard. Via deze nis word de lucht voor de convectie aangevoerd. Bijkomend voordeel is dat de bediening van de haard hier een plek kan krijgen en zo mooi uit het zicht is weggewerkt.

Interieur naar keuze

Ook qua interieur biedt de nieuwe Horizon Bell 3 lijn een keuze: vlak of lamellen binnewerk van staal. Of – nieuw – de optie van zwart keramisch glas. Het zwart keramische glas geeft een extra dieptewerking, waardoor de haard nog meer tot leven komt. Een zeer positief ontvangen optie, zo blijkt uit de respons. Tot slot is er ook nog een schitterende nieuwe houtset ontworpen; zeer natuurgetrouw en bijna niet van echte houtstammen te onderscheiden. De in eigen beheer ontwikkelde keramische branders creëren zowel bij hoge als lage vlammen een visueel indrukwekkend vuurbeeld.

Veiligheid voor alles

Uiteraard hebben de ontwikkelaars van Bellfires ook uitgebreid stilgestaan bij de veiligheid. De nieuwe Horizon Bell 3 is uitgerust met een gepatenteerd veiligheidssysteem waarbij eventuele overdruk in de haard gecontroleerd wordt afgevoerd. Het unieke aan dit veiligheidssysteem is de vervangbaarheid, controleerbaarheid en daarmee de optimale betrouwbaarheid. Juist in extreme situaties een duidelijke meerwaarde.

Het gemak van gas

Stoken op gas is behalve schoon en veilig, vooral ook de makkelijkste manier van ‘vuurtje stoken’: aan is aan; uit is uit. Hoge vlammen, lage vlammen; je regelt het allemaal met één druk op de knop van de afstandsbediening. Bellfires biedt warmte en sfeer in een handomdraai; voor elk interieur, voor elke woonstijl. En daarbij gaat ook nog eens een maximaal rendement gepaard aan een minimale uitstoot.

Bellfires Materiaalkeuze

Elke Bellfires gashaard is voorzien van een verbrandingskamer van dikwandig hittebestendig staal, wat speciaal is geselecteerd naar de normen van Bellfires. Daarnaast krijgt elke Bellfires een unieke oppervlaktebehandeling, waarvoor ze in eigenfabriek een bijzonder installatie gebouwd hebben, die onder gecontroleerde condities de hittebestendige lak aanbrengt. Ook voor de gasbranders wordt uitsluitend gebruikgemaakt van de allerbeste materialen, die naar Bellfires normen worden gespecificeerd, zoals duurzaam zgn. 316 roestvrijstaal en keramische materialen voor perfecte isolatie-eigenschappen. Het tastbaar resultaat van bovengenoemde eigenschappen, is dat elke Bellfires haard dan ook letterlijk wat zwaarder weegt dan een vergelijkbaar model van een ander merk.

Service en garantie

Met een Bellfires bent u verzekerd van absolute topkwaliteit en van de beste service. Een eventuele storing of defect word zo snel mogelijk verholpen via ons, die daarbij eventueel een beroep kan doen op het gespecialiseerde Bellfiresserviceteam.

De Bellfires haarden en kachels ondergaan een groot aantal controles voordat deze de fabriek in Bladel verlaten. Hierdoor voldoen alle haarden en kachels aan de hoogste kwaliteitseisen die Bellfires aan haar producten stelt. Daarom geeft Bellfires 10 jaar garantie op de romp van het toestel en op onderdelen van het toestel een jaar. Verbruiksonderdelen als glas(koord) en (vermiculiet)binnenwerk hebben garantie tot na de eerste stook.

Indien een toestel uit het assortiment gaat, zorgt Bellfires dat onderdelen die voor het goed functioneren van het toestel noodzakelijk zijn minimaal 10 jaar, na stopzetten van de productie, leverbaar blijven, dan wel vervangend artikel beschikbaar heeft.

Installatie en Onderhoud

Achter ieder Bellfires product schuilt techniek. Daarom wordt er uitsluitend geleverd via een netwerk van deskundige Bellfires dealers. Specialisten die alles weten over het inbouwen, plaatsen en installeren van haarden en kachels, over rendement en luchthuishouding, veiligheid en verbrandingsprocessen, zuurstoftoevoer en rookgasafvoer. Wij staan garant voor gericht en persoonlijk advies en voor een correcte, verantwoorde en veilige installatie.

Jaarlijks onderhoud aan de installatie is van wezenlijk belang om blijvend te genieten van uw Bellfires en dit wordt dan ook dringend geadviseerd. U kunt hiervoor afspraken maken met Sparks Sfeerhaardenservice te Nistelrode.

Welkom in onze showroom

In onze sfeervolle showroom te Nistelrode staat een selectie van Bellfires meest recente haarden en kachels ruimtelijk uitgestald en komen al brandend optimaal tot hun recht. Laat u inspireren en kom een kijkje nemen. U bent van harte welkom! Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u van te voren een afspraak te maken. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op telefoonnummer : 0412 617 733

Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de haard of kachel van uw intresse, indien mogelijk, brandt en een van onze deskundige medewerkers paraat staat om u van informatie te voorzien en uw vragen te beantwoorden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

 
Videomateriaal
Terug naar boven
Toevoegen aan uw winkelmandje
1 x

Bellfires Horizon Bell Medium 3, incl. dubbele brander NIEUW

€ 3.886,00
Extra Accessoires
Verder winkelen
Bestelling afronden
Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u z.s.m. terug!

Naam:
*
Telefoon:
*
Opmerkingen:
Verzenden

Helaas konden wij uw terugbelverzoek wegens technische redenen niet versturen.

Uw terugbelverzoek is verstuurd

Zoeksuggesties
Meer zoekresultaten
LinkButton