Bel mij op 0412-61 77 33 of klik hier en ik bel u terug!
Haardtotaalmarkt > Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wie zijn wij? 

Wij zijn Nederlands grootste openhaarden en kachel webwinkel. Haardtotaalmarkt.nl is onderdeel van Totaalmarkt.nl; Nederlands grootste woonshop op internet. Achter iedere webshop van Totaalmarkt.nl zit een gerenommeerde firma in haar vakgebied. Dit houdt in dat u te maken heeft met vakkundige mensen, een eigen kantoor, een eigen werkplaats, een eigen showroom en eigen monteurs en installateurs. Achter Haardtotaalmarkt.nl zit een familiebedrijf dat al ruim 30 jaar actief is in de wereld van de openhaarden en kachels.

Haardtotaalmarkt.nl kunt u 6 dagen per week bereiken via telefoon en e-mail. Alle medewerkers van Haardtotaalmarkt.nl zijn mensen met kennis van zaken. De medewerkers zijn al jaren actief in de openhaarden- en kachelbranche. Zij kunnen u uitgebreid advies geven van A tot Z. Productgerichte vragen of praktische vragen, er is van maandag tot en met zaterdag iemand aanwezig om deze vragen voor u te beantwoorden.

Haardtotaalmarkt.nl is erkend dealer van diverse A-merken, buiten het dealerschap om staat het bedrijf bekend om haar maatwerk (open)haarden. Wij kunnen aan nagenoeg alle wensen m.b.t. openhaarden en kachels voldoen. Tijdens de bouw, verbouwing of in een bestaand huis is het mogelijk een haard of een kachel te plaatsen. Strak en modern of klassiek met een hardstenen schouw, bij Haardtotaalmarkt.nl bent u op de juiste plaats. Leveranciers
De leveranciers waar wij mee werken zijn erkende leveranciers van openhaarden en kachels. Echter, de levertijd van producten is afhankelijk van welk merk u kiest, u kunt daarom ook aangeven in het aankoopscherm wanneer u het toestel het liefst geleverd zou hebben. Indien het product niet op de gewenste leverdatum bij u kan zijn zullen wij te allen tijden contact met u opnemen.

Onze leveranciers: Barbas, Bellfires, Dik Geurts, Dovre, Dru, Element 4, Esse, Faber, Jacobus, Jøtul, Kal-Fire, Spartherm, X-Fire etc.

Naast de leveranciers van de gesloten gas- en houttoestellen maken wij zelf open toestellen, zowel gas- als houtgestookt. Ook worden de omkastingen gemaakt in onze werkplaats indien u hiervoor kiest. Deze kan dus altijd tegelijk met het toestel geleverd worden.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u z.s.m. terug!

Naam:
*
Telefoon:
*
Opmerkingen:
Verzenden

Helaas konden wij uw terugbelverzoek wegens technische redenen niet versturen.

Uw terugbelverzoek is verstuurd

Zoeksuggesties
Meer zoekresultaten
LinkButton